Слоганът ни в тази кампания е много важен - Време

...
 Слоганът ни в тази кампания е много важен - Време
Коментари Харесай

Карадайъ от Сърница: Новото начало не е само в новите лица, а новият модел на местно самоуправление

 izbori_2023_v1_013

 

Слоганът ни в тази акция е доста значим - " Време за е за ново начало! ". Новото начало не се показва единствено в новите лица. Новото начало е в модела и в метода на ръководство и локално самоуправление. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Сърница.

В нея участваха националните представител от област Пазарджик Небие Кабак, ръководител на Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта и Осман Мурадов, претендентът за кмет на Сърница Неби Бозов, общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов и екипът на Централния избирателен лъч.

На тези избори, като се изключи че ще избираме кметовете на кметства, общинските съветници и кметовете на общини, ще забележим и тежестта на обособените политически субекти, безапелационен бе Карадайъ.

Време е за ново начало и в модела, в метода на правене на политика на национално равнище, Време е да загърбим политиката, учредена на омразата, опълчването и разделянето, сподели Карадайъ. И добави: " Време за решение на проблемите на хората и конкуренцията сред партиите би трябвало да е в концепциите за това ".

„ Време е за ново начало “ значи и още нещо - равнопоставеност на другите идентичности на национално равнище. Всеки със своя генезис и със своята еднаквост еднообразно да се усеща горделив и заслужен в нашата Родина като жител. Това е приложение на българския етнически модел, чийто проектант е доктор Ахмед Доган и има за основа философията на толерантността и заедността, заключи Мустафа Карадайъ.

Ще се постарая да основа и приложа политики, свързани с подобряването на достъпа до по-качествени просветителни и здравни услуги, както и да разширя опциите за основаването и развиването на дребния и фамилния бизнес, сподели претендентът за кмет Неби Бозов.

Началото към този момент е сложено при нас – на 100% е усъвършенствана обществената просветителна и здравна инфраструктура. Създадени са механизми за насърчаване на локалните вложения, включително и посредством даването на бързи обществени и административни услуги. Тези политики би трябвало да бъдат развити и те имат своя капацитет, безапелационен бе Бозов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР